Gázszagot érez?

Jogi nyilatkozat

Általános felhasználási feltételek

A TIGÁZ Földgázelosztó Korlátolt Felelősségű Társaság (TIGÁZ Zrt.) felhasználói kényelmének és a társaság szigorú minőségcéljainak szem előtt tartásával hozta létre és alakította ki jelen web felületet. Társaságunk minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a weboldalon pontos és teljes, továbbá naprakész információk jelenjenek meg. Felhívjuk a Tisztelt Felhasználó figyelmét, hogy a TIGÁZ Zrt. weboldalán közzétett - illetőleg a hiperhivatkozásokon keresztül elérhető - információk és adatok tájékoztató jellegűek és változnak/változhatnak. Erre tekintettel Társaságunk nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljes körűségéért.
Weboldalon szereplő hiperhivatkozások csak a könnyebb kereshetőséget és az Önök kényelmét szolgálják. Ennek megfelelően egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti a TIGÁZ Zrt. jóváhagyását a weboldal tartalmát illetően. A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, és az azokon található hivatkozásokért Társaságunk felelősséget nem vállal, továbbá jelen honlapon és a hiperhivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik.
A felhasználó a weblap használatával egyidejűleg elfogadja, hogy a TIGÁZ Zrt. nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.


Szerzői jogok

A TIGÁZ Zrt. weboldalán szereplő nevek, grafikák, térképek, képek, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, másolása (kinyomtatása, terjesztése, átruházása) - kizárólag Társaságunk előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.