Gázszagot érez?
Megváltozott ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása

Megváltozott ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása

2020.11.17.
A járványügyi helyzet miatt irodáink nyitva tartása módosult.

Tisztelt Ügyfeleink!

Kérjük Önöket, hogy mielőtt ügyfélszolgálati irodáinkat fel kívánják keresni, tájékozódjanak az azokat érintő aktuális információkról a https://www.tigaz.hu/kapcsolat/ugyfelszolgalat oldalon.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi irodáink 2020. november 26-tól, a járványügyi helyzet miatt határozatlan ideig ZÁRVA tartanak:

ALGYŐ, TISZAUG, BICSKE, SZÁRLIGET

 A 484/2020. (XI.10) Kormány rendeletnek megfelelően a Debrecen, Eger, Érd, Miskolc, Nyíregyháza, Salgótarján és Szolnok településeken működő ügyfélszolgálati irodáink a heti egyszeri hosszított nyitva tartású napokon 20:00 óra helyett 19:00 óráig tartanak nyitva. Ennek megfelelően ügyfélszolgálati irodáink 

SZERDAI NAPOKON 8-19 ÓRÁIG tartanak nyitva.


Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban személyes ügyintézésre kizárólag előzetes időpontfoglalást követően van lehetőség!
Előzetes időpontfoglalásra a https://www.tigaz.hu/kapcsolat/ugyfelszolgalat oldalon vagy a +36 80 180-380-as telefonszámon van lehetőség.
Időpontra érkező ügyfeleinket megkérjük, hogy sorszám húzását követően, amennyiben az ügyfélváróban más is tartózkodik, érkezésüket jelezzék ügyintézőinknek.

Kérjük, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében:

  • érkezzenek pontosan, 
  • az irodába és ügyfélváróba csak maszkban lépjenek be,
  • használják a kihelyezett kézfertőtlenítő állomást,
  • egyedül, kísérő nélkül érkezzenek,
  • hozzák magukkal az időpont foglalási azonosítót, az ügyintézéshez szükséges okmányokat, dokumentumokat, kitöltött formanyomtatványokat, valamint ha más nevén van a szerződés, a meghatalmazást is.

A szerelési nyilatkozatokat űrlapunkat használva ide kattintva beküldhetik vagy e-mailben az ugyfelszolgalat.tigazdso@tigaz.hu e-mail címre is elküldhetik.

Az egyszerűsített készülékcsere jegyzőkönyv űrlapunkat ide kattintva tölthetik ki, vagy megküldhetik e-mailben az ugyfelszolgalat.tigazdso@tigaz.hu e-mail címre, illetve postán, a 4201 Hajdúszoboszló Pf. 291. levelezési címre is elküldhetik.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

ügyfélszolgálat
ügyfélszolgálati iroda